dinsdag, mei 15

crea

Vanmiddag heb ik een fotoachtergrond geschilderd:
voor kettingen
en de poes!

zaterdag, mei 12

Tsaar Saltaan, Prins Guidoon en de Zwaan

Vanavond zijn we naar de voorstelling "Tsaar Saltaan, Prins Guidoon en de Zwaan "van Kwatta en een ensemble uit Het Gelders Orkest geweest!
Een echte aanrader! Grappig, ingenieus (het decor, de rollen, de kostuums, en dan vooral de wisseling hiervan) en het kind dat na de finale "nog een keer!" riep had gewoon zijn zin moeten krijgen!

Muziektheatervoorstelling voor de hele familie. In dit sprookje uit 1834 strooit Poesjkin kwistig met de meest uiteenlopende fantastische ingrediënten die sprookjes zo sappig en lekker sprookjesachtig maken. Een goede koning, woeste zeereizen, prinsen die veranderen in insecten, zwanen die prinsessen worden en eekhoorns die gouden noten kraken bevolken het spannende verhaal Tsaar Saltaan, Prins Guidoon en de Zwaan.

Ze spelen nog op:
zondag 13 mei 2007 - 13.30 uur Schouwburg, Arnhem
en
vrijdag 18 mei 2007 - 16.30 en 19.30 uur Schouwburg Orpheus, Apeldoorn

zondag, mei 6

compagnie (Rêve)2

Tijdens de pauzes van de 6 jubileumvoorstellingen van Poehaa, in deze alweer bijna afgelopen meivakantie, traden Tiko en Naïma op. Ze zijn prachtig, waanzinnig goed, met hun spectaculaire act "l'essenciel"! Elke pauze weer, tussen het schminken door, ben ik steeds even gaan kijken. Bij het schminken na de pauze deed ik bij hen extra mijn best!

Wie deze vakantie naar Frankrijk gaat moet even de speellijst bekijken op hun site, want dit moet je zien!